BLI STÖDMEDLEM

SPONSRA OSS

Vill du vara med och stötta Skallsjö Sommarorkester? Då kan du bli stödmedlem i Skallsjö Sommarorkesters förening. Genom att betala 200 kr per år kan du vara med och bidra till en återväxt inom kulturen. Som stödmedlem för du under året uppdateringar om kommande projekt.

Skallsjö sommarorkester är en unik ungdomsorkester bestående av några av de främsta unga stråkmusikerna i Sverige. Orkestern startades 2013 i Skallsjö och sedan dess har orkestermedlemmarna samlats varje sommar för att musicera tillsammans. Medlemmarna gör allt på eget initiativ. Vi är en ideell förening vilket innebär att alla spelar helt utan vinster och alla är där av samma anledning, att vi helt enkelt älskar musik och att spela tillsammans!

 

Vi har stora ambitioner, drömmar och mål. Skallsjö sommarorkester är ett unikt ungdomsprojekt som lyckats överleva de första stapplande åren och skapat ett växande intresse och engagemang från både publik, allmänhet och inte minst medlemmarna själva. Inför sommaren 2016 planerar vi en utlandsturné och det kräver sponsorer och stöd för att klaras av.

 

Vi kan erbjuda plats för företagets logga på flera platser bl.a. hemsida/blogg/sociala medier, plats på konsertprogrammen och på egna produkter som kommer att finnas med på turnén för försäljning. Vi kommer att reservera VIP-platser åt våra sponsorer på våra konserter och det kommer finnas tid för sponsorer att träffa och prata med hela orkestern. Det finns även möjligheter att några (2-4) av musikerna framför musik under en av företagets konferenser, möte eller annan passande tillställning, lite beroende på tillfälle och var i landet företaget/eventet befinner sig. Under nyår framträdde exempelvis en kvartett i Floda och i september 2015 spelade 10 av orkesterns drygt 20 musiker på ett seminarium i Öijared.

 

Tack vare er sponsring kommer vi kunna fortsätta utvecklas musikaliskt ihop och drömmen om utlandsturné kommer ett steg närmare verklighet. En turné som antagligen kommer få stor uppmärksamhet i medierna. Vi kommer representera Sverige utåt och visa upp både kulturåterväxt och ungdomligt engagemang och driv, vilket vi hoppas andra kan bli inspirerade av. Detta är något vi hoppas att ni tycker är värt att sponsra!

 

Är ditt företag intresserade av att sponsra?

Kontakta: sponsor@sommarorkester.se

© 2019 Skallsjö sommarorkester | Kontakta oss | Facebook